Munkamódszerünk

A követelések behajtására szánt, a megbízó kérését figyelembe vevő behajtási intervallumban, magas színvonalú szakmai tudással rendelkező, udvarias és kitartó munkatársunk összegyűjti az összes rendelkezésre álló információt, majd ez alapján felszólító levelet készít, ha szükséges többszöri alkalommal, telefonos illetve személyes inkasszálást végez, ezen túl pedig az adós fizetési hajlandóságával és „képességével” kapcsolatos környezettanulmányt készít. Helyszíni eljárásaink során az adós szükség szerinti személyes megkeresését végrehajtói szakvizsgával rendelkező kollégánk végzi el és lehetőség szerinti inkasszálást hajt végre és mindezt úgy teszi, hogy maximálisan figyelembe veszi vállalkozásunk alapvető filozófiáját, mely alapján az a célunk, hogy a jelenlegi adós ismét megbízónk partnerévé válhasson.
Követeléskezelésünkbe beletartozik a követelések folyamatos kezelésén kívül a társaságok pénzügyi redszerének,elsősorban a vevőállomány kezelésére vonatkozó elemzése,az ahhoz szükséges gazdálkodási, szervezet és rendszerfejlesztési javaslatok kidolgozása.
Szolgáltatásunk célja a finanszírozott kinnlevőségek minimalizálása, a likviditás gyors javítása a követelések intenzív és hatékony érvényesítésével.
Alapelveinkből következik,hogy elsősorban a peren kívüli , alacsony költségekkel bíró,de biztosítékokkal garantált megegyezésre törekszünk. Ezáltal a megbízóink mentesülnek a hosszú és egyben költséges jogi úton történő érvényesítéstől.

Comments are closed.