Szolgáltatásaink

 • KOMPLETT KINTLÉVŐSÉGKEZELŐ RENDSZER KIALAKÍTÁSA

Ez a szolgáltatásunk -újdonságként a piacon- abban segít partnereinknek, hogy kintlévőségeiket a lehető leghatékonyabban tudják kezelni a vevővel való kapcsolatteremtéstől a rendelés-számlázás folyamatán keresztül a vevő fizetéséig.
Felmérjük a Megbízóinknál működő számítástechnikai rendszert és folyamatokat, majd a sok tapasztalattal és szaktudással kialakított vevő kintlévőség kezelő rendszerünket integráljuk ebbe a rendszerbe. A munkatársakat megtanítjuk a rendszer használatára, így partnereink kintlévőségi helyzete jelentős javulást fog mutatni.

 • KINTLÉVŐSÉG KEZELÉSE, BEHAJTÁSA

A pénzügyi behajtási folyamat elsősorban a peren kívüli behajtásra / végrehajtás megelőző fórum szerepét betöltve / koncentrálódik, mivel irodánk és megbízóink közös érdeke a minél gyorsabb, hatékonyabb és sikeres pénzügyi rendezés, mely a jogi útra történő terelés esetében a bíróságok túlterheltsége miatt a gyors ügyintézés nem várható el. Ezért irodánk azon dolgozik, hogy minél hamarabb visszakaphassa az Önt jogosan megillető követeléseit. Az adós és a megbízó közötti semleges harmadik fél előnyeit kihasználva, felszínre hozzuk az adósok fizetési szándékát, a megbízó beleegyezésével a megbízó nevében egyeztető tárgyalásokat vezetünk le, és a nehezen behajtható követelések esetében mindkét fél számára előnyös alternatívákat ajánlunk fel. Várjuk azon cégek megkeresését is, melyek rendelkeznek saját behajtó rendszerrel és az ügymenet sikertelensége miatt, úgy gondolják, hogy tesznek egy utolsó lépést a tartozás peren kívüli hatékony rendezésére, a hosszadalmas jogi eljárás lebonyolításával szemben.

 • SZÜKSÉG ESETÉN A KINTLÉVŐSÉG JOGI ÚTRA TERELÉSE

Irodánk általában peren kívüli eljárás során 90 napos behajtási határidővel dolgozik, természetesen ez az intervallum a megbízó igényeinek maximális kielégítése érdekében mindkét irányban változhat. Célunk, hogy a fennálló kintlévőségek illetve követelést a fent említett határidőn belül rendezzük, amennyiben erre nincs mód, a megszerzett információk alapján javaslatot teszünk a peres eljárás megindítására. Információszerzés hatékony lehet egy esetleges munkabérletiltásnál, illetve bankszámla inkasszónál, lerövidítve annak hivatalos, időigényes útját.

 • HAVI ILLETVE KÜLÖN IGÉNY SZERINTI HETI RIPORTRENDSZER A MEGBÍZÓINK RÉSZÉRE

Megbízónk részére havonta illetve külön igény szerint akár hetente készítünk írásos állapotjelentést a folyamatban lévő üggyel kapcsolatosan. Ezt a szolgáltatást minden kedves ügyfelünknek ajánljuk, hogy tisztában lehessenek megbízásuk aktuális állapotáról és minden olyan információról, amelyek befolyásolhatják további döntéseiket.

Szolgáltatásainkat a leendő Megbízónk döntése alapján eseti  megbízás és megbízási keretszerződés alapján is végezzük.

Megbízási Keretszerződés tartalma, előnyei az eseti konstrukcióhoz képest:

 • Havi állandó megbízási díj keretében működik a megbízás
 • Nincs alapdíj
 • Nincs külön megbízási díj
 • Nincs egyéb költségtérítés
 • Megbízónk hatásköre, hogy mikor és milyen volumenű kintlévőséget ad át behajtásra
 • Felszámolások figyelése, hitelező igények szakszerű, határidőben történő benyújtása felszámoló felé, felszámolóval való kapcsolattartás, igazolások beszerzése könyvelés részére
 • Behajtási munka napi, operatív és szakmai végrehajtása
 • Behajtási stratégia elemzése, írásbeli beszámolók készítése felszámolás és végrehajtás kezdeményezése előtti konzultáció, jelentős költség megtakarítás/ végrehajtóval való kapcsolattartás
 • Információ szolgáltatás leendő vevőpartnerről
 • Illetékmegtakarítás
 • Pozitív pénzforgalmi szemlélet, melynek célja, hogy javítson a cég likviditási helyzetén és a kintlévőség ne fagyjon be.

Comments are closed.